Departamentul de Masurari Electrice si Materiale Electrotehnice a organizat, pe data de 25 mai 2018, concursul stiințific studentesc cu premii „Dumitru Bărbulescu”.
Juriul concursului a fost format din:
Prof.dr.ing. Alexandru Salceanu – președinte
Prof.dr.ing. Emil Vremeră – membru
Conf.dr.ing. Eduard Luncă – membru
Conf.dr.ing. Alexandru Trandabăț – membru
În intervalul 21-24 mai au fost prezentate comisiei 15 lucrări din care au fost selectate pentru faza finală 9 lucrări.
În ziua de 25 mai, aceste lucrări selectate au foste prezentate comisiei, sub formă de expunere orală și demonstrații practice.
În urma discuțiilor detaliate avute cu concurenții, comisia a stabilit în unanimitate următoarele premii și mențiuni:
Premiul I
- Echipa formată din Ilie Bîzu, îndrumată de prof.dr.ing Cristian Zet, pentru proiectul ” GoSmart Robot”.
- Echipa formată din Mihai Asaftei îndrumată de conf.dr.ing. Eduard Luncă, pentru proiectul ” Skateboard electric”.
Premiul II
Echipa formată din Damian Ursache, îndrumată de prof.dr.ing. Cristian Foșalău, pentru proiectul ” Vehicul autonom cu ghidare prin procesare video”.
Echipa formată din Paul Silvestru, Vlad Parfeni, Marius Bolota și Ionuț Mertic, îndrumată de Ș.l.dr.ing. Daniel Petrișor, pentru proiectul ” Autonomous driving car”.
Premiul III
Echipa formată din Irinel Archip, îndrumată de prof.dr.ing. Cristian Foșalău, pentru proiectul ” Vehicul teleghidat cu monitorizare video destinat masurarii concentratiei de gaze poluante”.
Echipa formată din Bogdan Bucur îndrumată de prof.dr.ing. Cristian Zet, pentru proiectul ” Tabla de sah automata”.
Mentiuni
Echipa formată din Ștefan Alexa și Lavinia Petrariu îndrumată de prof.dr.ing. Alexandru Salceanu, pentru proiectul ” Studiu teoretic și aplicativ asupra tehnicilor de reducere a câmpului electric produs de Liniile Aeriene de Inaltă Tensiune”.
Echipa formată din Ionuț Cristian Boz îndrumată de prof.dr.ing. Alexandru Salceanu, pentru proiectul ” Studiu teoretic și aplicativ asupra tehnicilor de reducere a câmpului magnetic produs de Liniile Aeriene de Inaltă Tensiune”.
Echipa formată din Cătălin Diac îndrumată de prof.dr.ing. Cristian Haba, pentru proiectul ” Sistem automatizat de crestre a plantelor in locuinta” .